avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Camere de închiriat în locuința personala -scop ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Camere de închiriat în locuința personala -scop turistic

Bună ziua. As avea o întrebare : eu închiriez 5 camere în scop turistic și plătesc la fisc pentru o anumita perioada .(de vara) . Întrebarea mea este daca se necesita autorizații (de exemplu de la Sanepid , clasificare turistica etc)? Daca primesc inspectii de la organe de control cum ar trebui sa procedez/să mă comport ? Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Obligatii catre finante, inchiriere in regim hotelier AndraVM AndraVM Buna ziua, am 4 camere la casa si le-am amenajat pentru a le da spre inchiriere in regim hotelier si m-ar interesa sa stiu ce obligatii am catre cei de la adm. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in regim hotelier amiriana amiriana As dori sa ma informez ce acte trebuie intocmite si care sunt obligatiile fiscale ale unei persoana fizice care doreste sa inchirieze un apartament proprietate ... (vezi toată discuția)