avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tranzit tari nonUE cu remorca imprumutata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tranzit tari nonUE cu remorca imprumutata

Buna!am o nelamurire!as vrea sa tranzitez mai multe tari printre care si non UE cu o remorca care nu este inmatriculata pe numele meu si nu stiu ce acte trebuie sa intocmesc pentru a fi in regula la vami!am intrebat si notari publici:unii au zis procura altii contract de comodat!s-a confruntat cineva cu o situatie asemanatoare?multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)