avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot obtine o declaratie de insotire a minorului din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot obtine o declaratie de insotire a minorului din Italia?

Buna ziua,suntem o familie de romani stabiliti cu contract de munca in Italia avem o fetita in varsta de 2 ani nascuta in Italia; intr-o calatorie anterioara in Romania i-am facut transcrierea certificatului de nastere si pasaport in Romania si acum as vrea sa stiu daca pot obtine in Italia declaratia de insotire pt ea de la tatal ei deoarece am vrea sa mergem in tara pt o vacanta dar sotul, respectiv tatal fetitei nu ne poate insoti (declaratia pe care am avut-o a scazut in iunie anul curent).Va multumim!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:10, 6 Noiembrie 2009
Eu zic ca da...intrebati la consulat
Incercati la consulat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea copilului roman nascut in strainatate mada05 mada05 Buna ziua am o fetita de 10 luni nascuta in italia nu sunt casatorita legal dar si eu si tatal fetitei suntem romani in august vrem sa ii facem actele ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Buna seara - calatorie cu minor nascut in italia oanasimon45 oanasimon45 am si eu o intrebare,am o fetitza de 7 luni are certificat de nastere italian fiind nascuta in italia,de ce documente trebuie sa dispun pentru a pleca in ... (vezi toată discuția)