avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Manager transport -post natal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Manager transport -post natal

Buna ziua ,
Azi am depus actele pentru a deschide un srl, urmand sa merg si la ARR sa depun actele necesare pt eliberarea Licentei de intermediere marfuri!
Am deschis firma pe numele surorii mele, insa la ARR ca si conditie tb sa aiba cineva cursul de manager de transport, si aceea sunt eu!
Intrebarea mea este urmatoarea : pot sa fiu eu manager de transport desi sunt in concediu post natal? mentionez ca mai sunt in concediu post natal doar pana in februarie 2019!

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:40, 21 August 2018
Nu puteti, Codul Muncii precizand:

Art. 50. - Contractul individual de muncă se suspendă de drept în următoarele situaţii:
a) concediu de maternitate;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)