avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire si crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire si crestere copil

Buna seara! Am intrat in prenatal in data de 6.06.2018.In data de 2.08.2018 am nascut.La serviciu mi se solicita sa completez o cerere pt suspendarea contractului de munca in momentul in care intru in cele 42 zile dupa nastere.Ideea este ca pe 1.08.2018 medicul de familie mi.a dat prenatal pe toata luna august iar eu acum ar trebui sa completez acea cerere incepand cu data de 29.08.2018...se poate? Si as mai avea o intrebare:medicul de familie mi.a spus ca daca vreau imi poate da toate aceste 126 zile...cum trebuie sa procedez?Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Felycya_ionela Felycya_ionela Buna seara!eu am avut inainte de a intra in cocediu prenatal medical de la medicul de familie,si dupa ce am nascut,am facut 126 de zile mai devreme,adica nu am ... (vezi toată discuția)
Prenatal si cic andyc76 andyc76 Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)