avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imprejmuire curte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imprejmuire curte

Buna ziua! Doresc sa cumpar o apartament cu curte de 87 de mp, iar dezvoltatorul ne-a comunicat ca delimitarea curtilor stanga-dreapta va fi facut printr-un gardulet de 60-70 cm, iar in fata un gard din sarma care va imprejmui intregul ansamblu. Eu as vrea un gard mai inalt, macar 1.50m , imi trebuie acordul vecinilor pentru a-l putea face? Pt ce fel de gard nu-mi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca in fata curtii mele nu este prevazut drum de acces. Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Drum acces 1/2 cristiana2011 cristiana2011 Buna ziua, Multumesc anticipat celor care imi pot da un sfat.Am cumparat 500 mp(partea din pate) dintr-un lot de 1000.Accesul catre terenul nostru se face pe ... (vezi toată discuția)
Gard gradina alexi alexi Locuiesc in Banat, iar la noi casele sunt lipite unele de altele la strada si se prelungesc de obicei cu o curte si uneori cu o mica gradina de ... (vezi toată discuția)