avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita de ani de zile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita de ani de zile

Buna ziua. Imi poate explica cineva cum este posibil ca un dosar penal pentru neplata pensiei alimentare sa nu se solutioneze in aproape 1 an de zile, mai precis 11 luni de la data introducerii plangerii,plangere care a fist depusa la politie? Stiu ca o astfel de plangere se face la 3 luni de zile. Am fost de 2 ori la politie chemata pana acum sa dau declaratii.. Pentru ce exista legea in tara asta cand se specifica clar in hotorarea judecatoreasca pe care o a am de 11 ani ca el este obligat la plata pensiei alimentare indiferent daca are sau nu venituri?? Pentru ca el nu are venituri inregistrate, asta este un motiv sa nu plateasca pensia? Sa merg la un avocat mai bine??
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 13:38, 10 Septembrie 2018
Este oarecum tarziu pentru a mai merge la un avocat in acest moment in care a fost deja formulata o plangere penala care treneaza de un an de zile... va trebui sa asteptati "raspunsul" venit ca urmare a efectuarii actelor de cercetare...
La un executor cu hotărârea ați încercat să mergeți?
Cercetarea penală durează în general mult.
Nu pot merge la un executor personal pentru ca el domiciliaza in alta localitate. Sa inteleg ca trebuie sa astept finalizarea dosarului de la politie? Cat sa mai astept? Nu e prea mult timp?
Nu inteleg tu vrei sa l vezi la puscarie sau banii?
Daca vrei banii mergi la un executor, daca nu are nimix pe numele luibsi nici salariu atunci e clar, nu o sa vezi nimic impacate cu gândul.
Dar eu cred ca vb buna face mai mult decat puscaria.de ce nu vrea sa pkatesca pensia, nu are sau de ce?
Eu am intrebat altceva...ce vreau eu este finalizaerea unui dosar care dureaza si dureaza si dureaza...atat. Alte raspunsuri si alte presupuneri nu ma intereseaza. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Plângere penală Enache Ana Enache Ana Am depus o plângere penală pentru neplata pensiei alimentare in cat timp se primeste răspuns? (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara rokhsana rokhsana Buna ziua. Am si eu o problema legata de neplata pensiei alimentare. In martie 2011 s-a pronuntat divortul si baiatul care are acum 9 ani a ramas la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)