avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clarificare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clarificare

Am fost căsătorit timp de 10 ani, soția a decedat fiind bolnavă din momentul ce ia fost descoperită boala a fost sub supravegherea surori ei. Acum la prezent sora ei ma dat în judecată ca trebuie să îi achit suma de 3300 € datoria pe care sora ei a declarat la un notar ca o va plăti ea, iar dacă nu o va putea plăti o să plătească moștenitori

Alte discuții în legătură

Clarificare auricailie1972 auricailie1972 Eu am fost căsătorit timp de 10 ani soția decedând în 2015 cât timp a fost bolnavă sora ei sa ocupat de ea și cu o lună înainte să moară a fost la ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenire narcisa_2902@yahoo.com narcisa_2902@yahoo.com Buna ziua , am o sora care a decedat si nu avea urmasi decat pe noi fratii ei .fratii vor sa faca declaratia de renuntare la mostenire fara se deschide ... (vezi toată discuția)
Termen contestație succesiune Elena PATA Elena PATA Mama, sora ei si bunica au fost succesoarele bunicului meu. Datorita faptului ca bunica era foarte bolnava, mama mea a luat-o pe bunica in ingrijire la ea in ... (vezi toată discuția)