avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare

Eu am fost căsătorit timp de 10 ani soția decedând în 2015 cât timp a fost bolnavă sora ei sa ocupat de ea și cu o lună înainte să moară a fost la un notar in Timișoara și au făcut un act in care reiese suma de 3300 euro, banii reprezetind cheltuielile cu ea, cind a fost bolnavă. Acum mi a fost deschis proces să îi plătesc eu acea datorie, pe acel document nu sunt trecut și eu. A pierdut procesul, dar în baza acelui document a făcut succesiune să îi dau eu din moștenirea de drept. Cum e posibil
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:42, 11 Iunie 2019
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa studierea actelor, va poate indruma spre calea de atac a certificatului de mostenitor, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fără sa fiu instiintat Cristi1978 Cristi1978 La moartea tatalui meu nu am fost anunțat, tatăl meu fiind recăsătorit și având o fiica din acea căsătorie. Eu am fost crescut de mama după ce au ... (vezi toată discuția)
Mostenire mihaiv1959 mihaiv1959 buna ziua, va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: eu, sunt baiatul tatei din prima casatorie, ramas la el dupa divort. Se recasatoreste cu o femeie care ... (vezi toată discuția)
In legatura cu succesiunea lumicrom50 lumicrom50 In anul 2004 tatal meu a decedat,am fost impreuna cu sora mea la notar si am facut sccesiunea la apartamentul care stiam ca/l detine,imediat dupa aceea matusa ... (vezi toată discuția)