avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Depunerea juramantului de credinta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Depunerea juramantului de credinta

Buna ziua.
Sunt cetateanca a Republicii Moldova la moment, am solicitat redobindirea cetateniei romane, cererea a fost aprobata la data de 08.06.2018, in scrisoarea primita am fost informata ca in timp de 6 luni este necesar sa ma prezint pentru a depune juramintul de credinta la misiunea diplomatica din strainatate, adica unde sunt domiciliata ca cetatean al Republici Moldova, dar din pacate pina in decembrie 2018 nu se mai poate face programare la misiunea diplomatica data, exact atunci se implinesc si cele 6 luni. Dosarul cu documente a fost depus la Valcea, asi putea sa aflu daca am dreptul de a depune juramantul de credinta la Valcea? Totodata sa depun documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere roman.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Juramantul de credinta ContSters496282 ContSters496282 Buna ziua. Sunt cetatean al Republicii Moldova la moment, am depus dosarul pentru obtinerea cetateniei romane la Valcea, la 08.06.2018 am primit scriroare ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Gravida fara asigurare fara drepturi RodykaM RodykaM Buna ziua sunt de cetățenie moldoveancă din Republica Moldova am depus jurămînt pentru redobindirea cetățenie română momentan am decît certificatul ... (vezi toată discuția)