avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Juramantul de credinta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Juramantul de credinta

Buna ziua.
Sunt cetatean al Republicii Moldova la moment, am depus dosarul pentru obtinerea cetateniei romane la Valcea, la 08.06.2018 am primit scriroare unde am fost instiintata ca cererea mea pentru obtinerea cetateniei a fost aprobata, si in timp de 6 luni este necesar sa ma adresezi reprezentantilor diplomatici din tara (Republica Moldova) pentru a depune juramantul de credinta, insa la misiunea diplomatica unde am fost arondata nu este posibil sa fac o programare pana in luna decembrie 2018, tot atunci expira termenul de 6 luni. Asi vrea sa aflu daca este posibil sa depun juramantul de credinta la Valcea? Tot acolo sa depun documentele pentru certificatul de nastere roman.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Depunerea juramantului de credinta ContSters496282 ContSters496282 Buna ziua. Sunt cetateanca a Republicii Moldova la moment, am solicitat redobindirea cetateniei romane, cererea a fost aprobata la data de 08.06.2018, in ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare rurus rurus Buna ziua, din decembrie 2016 sunt cetatean roman prin redobandire a cetateniei , eu fiind din R Moldova. Sunt in Romania in baza permisului de sedere care ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)