avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii Orange

In data de 28 04 2016 am incheiat un contract cu Orange prin mijloace de comunicare la distanta si in urma acestuia mi s-a prelungit perioada contractuala cu 29 luni. Din cate stiu perioada maxima contractuala e de 24 de luni si ceea ce au facut ei nu este legal.
Mie imi expira acum perioada minima contractuala in 10 10 2018.
Zilele trecute mi-am portat numarul in alta retea si primesc mesaj de la Orange ca mi se va adauga o suma mult mai mare la factura pentru ca nu mi-a expirat perioada minima contractuala.
Tot ce vreau sa stiu e daca e legal ce au facut ei ca mi-au prelungit cu 29 de luni abonamentul si daca eu sunt obligata sa le plătesc valoarea abonamentului pt ultimele 2 3 luni ramase sau pot rezolva altfel?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract servicii orange IustinaRaluca IustinaRaluca Am incheiat in data de 28 04 2016 un contract prin mijloace la distanta cu cei de la orange si asa mi s-a prelungit perioada contractuala cu 29 de luni. Mi se ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)