avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii Orange

Am incheiat in data de 28 04 2016 un contract prin mijloace la distanta cu cei de la orange si asa mi s-a prelungit perioada contractuala cu 29 de luni. Mi se incheie perioada minima contractuala in 10 10 2018.
Intrebarea mea este : este legal sa imi prelungeasca un abonament cu 29 de luni cand perioada maxima e de 24 luni, adica 2 ani? Sunt eu obligata sa platesc pana in luna octombrie abonamentul acela? Exista vreo solutie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: IustinaRaluca , utilizator 16:17, 27 August 2018

Am avut un caz similar rezolvat asa ca imi puteti lasa o adresa de mail sa va lamuresc mai detaliat
Savu.iustina.raluca@gmail.com

DenisRif a scris:

Am avut un caz similar rezolvat asa ca imi puteti lasa o adresa de mail sa va lamuresc mai detaliat

Daca imi puteti scrie v-as fi recunoscatoare. Mulțumesc

IustinaRaluca a scris:

Savu.iustina.raluca@gmail.com

DenisRif a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii orange IustinaRaluca IustinaRaluca In data de 28 04 2016 am incheiat un contract cu Orange prin mijloace de comunicare la distanta si in urma acestuia mi s-a prelungit perioada contractuala cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita abonament orange gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am solicitat (telefonic la relatii cu clientii) rezilierea unui contract de abonament voce si trecerea numarului pe cartela preplatita. abanamentul este ... (vezi toată discuția)