avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... al 13 Salar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

al 13 Salar

Sa discutat in media ca in noua lege a pensiilor va fii cuprins si al 13 salar precum si premiile acordate pina in 2001*pt ca dupa aceasta data sa depus in format elevtronic veniturile salariale
As dori sa stiu in ce format se depum adeverintele ptr aceste sume mentionate mai sus si pina la ce data din monentul in care sa anuntat ca din toamna odata cu aprobarea legii pensiilor se vor face angajari lacasele de pensii in vederea recalcularii tuturor pensiilor, poate exista un formular stabilit in normele de aplicare , ptr ca odata calculata pensia dupa noua lege este mai greru de revalculat inca o data cind apare adeverinta ar trebui dat un termen de depunere a adev dupa care sa inceapa recalcularea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 26 August 2018
Noua lege a pensiilor este in dezbatere publica, nu a fost depusa la parlament pentru discutare si aprobare. Forma finala a legii se va putea cunoaste numai dupa aprobarea in parlament, promulgarea de catre presedinte si publicarea in MO.
Puteti solicita la firma unde ati lucrat sa va emita o adeverinta din care sa rezulte salariile si premiile acordate in perioada ... Nefiind aprobata legea, posibil sa nu primiti aceste adeverinte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indiferent dacă o lege este sau nu adoptata, angajatorul are obligatia de a elibera adeverinte cu salariul/veniturile realizate, conform art.7 din HG 905/2017 și art.34 alin.5 C. Mun.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca e legea data pentru adeverinta cu salarile si primele de la angajare, pentru ca ies la pensie de vrasta. Sanda stefan Sanda stefan Vreau sa stiu daca e legea data pentru adeverinta cu salarile si primele de la angajare, pentru ca ies la pensie de vrasta. (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Am văzut că în data de 9 noiembrie 2023 , să votat proiectul ... dodorel62 dodorel62 Am văzut că în data de 9 noiembrie 2023 , să votat proiectul cu noua lege a pensiilor . Ce traseu trebuie sa mai urmeze pentru a deveni lege , sau merge ... (vezi toată discuția)