Ce acte de atentionare trebuie trimise chiriasului care nu a respectat contractul de inchiriere,mai exact nu a platit chiria? Conform contractului la nerespectarea unuia dintre articole,chiriasul trebuie sa paraseasca spatiul.
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In lege se stipuleaza urmatoarele: Contractele de locațiune încheiate prin înscris sub semnătură privată care au fost înregistrate la organele fiscale(asa cum probabil este si contractul dvs de inchiriere), precum și cele încheiate în formă autentică constituie titluri executorii pentru plata chiriei la termenele și în modalitățile stabilite în contract sau, în lipsa acestora, prin lege.
Depinde ce doriti dvs ,printr-o notificare transmisa prin posta sau prin av/executor judecatoresc puteti sa i solicitati chiria sau daca este cazul puteti sa indicati artic din contract incalcat si sa i puneti in vedere sa paraseasca imobilul .
Am trimis o notificare,mai trebuie sa i trimit si somatie?Eu vreau sa paraseasca spatiul.Daca nu o face,pot sa i scot marfa si mobilierul dupa spatiu sau este infractiune?Problema e ca eu deja am inchiriat altcuiva,nu am timp sa o mai astept.