Am un credit restant ce a trecut la o firma de recuperari KRUK
Aceasta de curand ,i-a trimis o scrisoare prin care spune sa platesc intreg debitul pana la data de 11:11:2009 altfel vor intra in locuinta mea cu ordin judecatoresc pentru sechestrul bunurilor ca sa acopere valoarea
Poate sa faca asa ceva din moment ce suma e mica si nu a fost nici un proces ca sa puna in aplicare lucrul asta ?
Am avut probleme de sanatate si mi-am pierdut serviciul, si acum sunt in cautarea unui job deci sigur nu voi avea suma pana la data aia .
Eu locuiesc la o ruda si am buletinul pe adresa ei, am proprietate la tara, poate sa intre in locuinta rudei daca eu am adresa acolo ?
pentru ca pe somatie spune ca vor intra pe proprietatea mea cu sau fara acordul meu cu o hotarare judecatoreasca
AJUTOR ! nu mai am decat 4 zile si nu stiu ce sa fac :(
sunt doar amenintari sa va intimideze pt a plati debitu
l.
nu discutiati cu acesti recuperatori. depuneti lunar la banca o suma cat de mica(si 50lei) pt a dovedi intentia de buna credinta
faceti cerere scrisa prin care solicitati bancii o pasuire la plata ratelor ( perioada de gratie sau rescadentarea creditului). o transmiteti fie prin posta cu confirmare de primire la centrala bancii fie o depuneti la secretariat si pastrati o copie cu nr de inregistrare
Nu trebuie sa disperati , asa sunt firmele de recuperari incearca sa recupereze debitul c at mai simplu posibil , prin intimidarea , dumneavoastra , dar ei trebuie sa obtina o hotarare judecatoreasca in acest sens , dupa care trebuie investita , si abia dupa aceea o pot pune in executare cu un executor judecatoresc.