avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Legislatie vanzare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Legislatie vanzare

Buna ziua,

Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri referitoare la comert. As dori sa stiu daca, pe langa magazinul meu online cu produse realizate manual as putea deschide un magazin online in care sa vand diverse produse electrice pt casa si produse de ingrijire inclusiv ingrijire intima, tampoane si prezervative. Un fel de magazin universal. Ma intereseaza daca este posibil avand caen-urile descrise mai sus, si daca am nevoie de vreun aviz pentru absorbante, tampoane sau prezervative. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare prezervative arstanescu arstanescu Buna ziua, Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)