avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum obtin concediu medical sambata?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum obtin concediu medical sambata?

Deci, am avut un accident casnic sambata. M-am ars inainte sa plec la lucru in tura de dupa amiaza. M-am dus la urgente unde m-au tratat si mi-au zis sa nu merg la lucru ca se infecteaza...concediu medical au zis ca nu pot sa-mi dea ei si sa merg la medicul de familie cu scrisoarea medicala de la urgente si sigur imi va da acesta. Luni m-am dus la medicul de familie si aici mi-a spus ca nupoate sa-mi dea concediu si pe sambata , doar pe duminica si in continuare max 10 zile. Medicul fiind liber in weekend imi da concediu doar cu o zi in urma...doar duminica si atunci pe sambata apar cu nemotivata. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?

Alte discuții în legătură

Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa ... Noahcristi Noahcristi Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa terminat vineri iar sâmbăta este tura mea seful vrea sa ma trimită acasă a spus ca nu am.ce ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)