avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CITATIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CITATIE

Am si eu nevoie de ajutor va rog.Am primit o citatie de la 2 politisti dar eu nu eram acs sa vad despre ce era vorba.In citatie scrie ca sunt chemat la politie dar nu in ce calitate.(e trecut --).Reclamantul care a depus plangere a mai depus in vara anului trecut si i-am restituit banii inapoi la politie.Iar dupa atata timp ma trezesc cu citatie.Asta inseamna ca am dosar penal?ca sus scrie dosar penal si un numar.ce inseamna asta si de ce dupa atata timp a revenit?.va rog mult sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: rodikadinu , utilizator 23:15, 17 Iulie 2007
... cert este ca trebuie sa te prezinti sa clarifici situatia! greseli se strecoara peste tot. tocmai pt aceste considerente te sfatuiesc sa te prezinti, sa vezi despre ce este vorba! poate ai un nou dosar penal legat de vreo alta fapta.
Este cazul sa va duceti sa clarificati in ce calitate sunteti citat.
pai daca are proces penal de ce nu este citat la judecatorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie sopu_andrei sopu_andrei Am si eu nevoie de ajutor va rog.Am primit o citatie de la 2 politisti dar eu nu eram acs sa vad despre ce era vorba.In citatie scrie ca sunt chemat la politie ... (vezi toată discuția)
Citatie sopu_andrei sopu_andrei Am si eu nevoie de ajutor va rog.Am primit o citatie de la 2 politisti dar eu nu eram acs sa vad despre ce era vorba.In citatie scrie ca sunt chemat la politie ... (vezi toată discuția)