avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia cumparatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia cumparatorului

Am incheiat cu o persoana fizica un antecontract de vinzare-cumpararea a unui apartament. Aceasta persoana fizica este si constructorul acestui ap.

Daca acest constructor nu respecta conditiile puse in antecontract (calitatea obiectelor pe care trebuie sa le puna in ap-calorifere, chiuvete, accesorii de baie, etc.), poate sa fie reclamat la Protectia cumparatorului sau la Oficiul pentru calitatea constructiilor?
Cel mai recent răspuns: morosanucarmen , utilizator 17:40, 9 Noiembrie 2009
Adica, persoana juridica nu poate fi reclamata la protectia consumatorului??
Din păcate nu poate fi reclamată.Asta este legea.Încercaţi printr-o asociaţie de consumatori.
Am fost la un notar care mi-a spus ca dimpotriva, persoana FIZICA nu poate fi reclamata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare pritty pritty Buna ziua, Am si eu o intrebare \\"usturatoare \\", am facut o promisiune de vanzare cu un avans si restul de bani in rate . Daca cumparatorii nu-si respecta ... (vezi toată discuția)
Obligatia solidara - obligatii complexe - exemplu: contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere rodica_post rodica_post OBLIGATII COMPLEXE Obligatia solidara se poate naste fie prin acte juridice, fie printr-o dispozitie speciala a legii (solidaritatea legala). a) In ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? pop sorin pop sorin Buna,nu sunt cunoscator al dreptului civil asa ca doresc sa va intreb cum se deschide o actiune pt a cere in instanta un certificat fiscal precum radierea unui ... (vezi toată discuția)