avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza flotant

Buna ziua, am o intrebare legata de viza de flotant, mai speciala, am avut un unchi si o matusa care au decedat in Iasi, a ramas dupa ei un apartament primit pe timpul lui Ceausescu, ei nu au alti urmasi, mama mea (sora matusii) i-a ingrijit, i-a inmormantat, a ramas cu cheile de la apartament, acte nu a gasit, eu daca merg in Iasi sa ma angajez pot obtine o viza de flotant sau trebuie sa stau ilegal, risc sa primesc amenda (noi locuim in Vaslui)? Un notar a spus ca mama daca dezbate mostenire poate primi un sfert din ap. restul revenind statului deoarece unchiul nu mai avea rude. Pe scurt - eu pot locui acolo? Ce riscuri pot fi? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Succesiune sogedacom sogedacom buna ziua, am avut o matusa care a dece dat in octombrie 2007 , nu a avut copii . ea a fost ingrijita de catre un var de-al meu iar matusa mea i-a lasat ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte casa? bejenik bejenik mama a trait in casa cu bunicii,avandu-i in intretinere,i-a inmormantat,iar dupa decesul parintilor mei,unchii din partea mamei vor sa deschida ... (vezi toată discuția)