avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata amenda?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata amenda?

Buna ziua .Am primit doua amenzi pentru prestari servicii comerciale in Mamaia adica sub forma de subinchiriere cazare fara autorizatie.La prima amenda am facut o contestatie la judecatorie iar cea de a doua a venit la adresa de domiciliu,care ulterior am mers sa o achit.As dori sa intreb daca amenda este pe numele meu dar locuinta pe numele copilului ,in acest caz amenda nu devine nula?multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare autovehicul Candin Mihaela Florina Candin Mihaela Florina Buna ziua, prietenul meu a vandut masina la sfarsitul anului 2017, prin contract de vanzare- cumparare inregistrat la Politie, dar cumparatorul nu a ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe spatiu verde, venita pe numele propriu, nu pe numele conducatorului auto Flor_L Flor_L buna ziua, va expun urmatoarea situatie: eu cu sotul meu am cumparat o masina, dar din varii motive am inscris-o pe numele mamei mele, care nu detine permis ... (vezi toată discuția)
Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)