avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperis fara proiect facut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperis fara proiect facut

au facut acoperis bloc 10 etaje eu stau la ultimu etaj si am cerut sa faca niste extensi la balconu meu si a unei vecine pt ca asa era normal altfel apa curgea in balcon firma respectiva sa ocupat de toate noi nu am cumparat nimic nu am paltit a intrat in lucrare la un an au primit amenda pt ca nu au avut proiect facut si dupa lau facut au trecut 5 ani si am cerut sa repare acoperisu ca se infiltreaza apa masiv a facut urat la mine asa ca am facut cerere in care am cerut sa se duca sa constate adninistrator presedinte si cx problema la care imi spune sa scriu ca eu am facut extensia personal si sa aflu ca atunci cand au facut proiectu nu au trecut si extensiile .Ce trebuie sa fac sa nu iau amenda si nu vreau sa raspund penal pt extensie sau sa am pe cineva pe constiinta.Tin sa mentionez ca administratoru si cel care a facut acoperisu sant prieteni si vecini

Alte discuții în legătură

Cine raspude Tudorel85 Tudorel85 sa facut acoperis cu 2 extensii la balcoane care nu erau inchise la 1 an au luat amenda ca nu au avut proiect facut si au fost obligati sa il faca dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)
Despre mansarde dodon3lu dodon3lu Buna.Spuneti-mi va rog in momentul cand o firma face mansarde la un bloc de 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent ... (vezi toată discuția)
Acoperis dodon3lu dodon3lu Buna.Spuneti-mi va rog in momentu cand o firma face mansarda la un bloc cu 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent ... (vezi toată discuția)