avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperis

Buna.Spuneti-mi va rog in momentu cand o firma face mansarda la un bloc cu 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent cum dar sa-l faca?????Stau la etajul 4 am acceptat sa se faca mansarda dar nu am acoperis pe balcon si imi ploua in balcon si in camera.Ce este de facut pt ca am ajuns intr-o stare disperata .Va rog astept raspuns.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:47, 4 Martie 2010
Edificiul nou ridicat trebuie sa respecte proiectul
Sesizati oficial presedintele de asociatie de neajunsurile si prejudiciile cauzate de mansarde nou construita
Intocmiti documente justificative de constatare situatie si prejudicii cauzate proprietatii dvs,eventual si altor proprietari,pentru a putea proba ulterior in instanta c/v prejudicii
In caz de nesolutionare,notificati executantul sa revina asupra reparatiilor executate ,
astfel incat sa indeparteze si neajunsurile care va cauzeaza prejudicii
Daca nu se dispun masuri de indepartare a erorilor de reparatie,sesizati oficial serviciul disciplina in constructii,directia corp control din primaria responsabila,
inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre mansarde dodon3lu dodon3lu Buna.Spuneti-mi va rog in momentul cand o firma face mansarde la un bloc de 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete ... oanal1234 oanal1234 Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete cu mine si-a desfacut acoperisul, acum ploua si tot peretele meu este ud ce pot sa fac in ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa din cauza vecinului ianis27 ianis27 Locuiesc la ultimul etaj. Mi se infiltreaza apa de la vecin care are facuta scurgerea facuta in podul apa- mentionez ca fiecare vecin are facut pod deasupra ... (vezi toată discuția)