Buna.Spuneti-mi va rog in momentu cand o firma face mansarda la un bloc cu 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent cum dar sa-l faca?????Stau la etajul 4 am acceptat sa se faca mansarda dar nu am acoperis pe balcon si imi ploua in balcon si in camera.Ce este de facut pt ca am ajuns intr-o stare disperata .Va rog astept raspuns.Multumesc
Edificiul nou ridicat trebuie sa respecte proiectul
Sesizati oficial presedintele de asociatie de neajunsurile si prejudiciile cauzate de mansarde nou construita
Intocmiti documente justificative de constatare situatie si prejudicii cauzate proprietatii dvs,eventual si altor proprietari,pentru a putea proba ulterior in instanta c/v prejudicii
In caz de nesolutionare,notificati executantul sa revina asupra reparatiilor executate ,
astfel incat sa indeparteze si neajunsurile care va cauzeaza prejudicii
Daca nu se dispun masuri de indepartare a erorilor de reparatie,sesizati oficial serviciul disciplina in constructii,directia corp control din primaria responsabila,
inspectoratul de stat in constructii
Despre mansarde
dodon3lu
Buna.Spuneti-mi va rog in momentul cand o firma face mansarde la un bloc de 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent ... (vezi toată discuția)