Locuiesc la ultimul etaj. Mi se infiltreaza apa de la vecin care are facuta scurgerea facuta in podul apa- mentionez ca fiecare vecin are facut pod deasupra apartmaentului sau, bineinteles fara autorizatie. Eu vrea sa fac acoperisul pe partea mea, dar ca sa nu imi mai ploua trebuie sa stric si la vecin-platesc eu totul, dar el nu vrea zice ca lui nu ii ploua. Ce pot face? Multumesc.
Apelati la solutie extrema :daca precizati ca nu detine autorizatie pentru constructie ,solicitati sa va acorde acceptul sa ridicati si dvs acoperis in caz contrar,sesizati oficial Disciplina in Constructii si Directia Corp Control din primarie
Faci o sesizare la asociatia de proprietari daca aveti asa ceva .Daca nu se implica faci o notificare catre vecin si il notifici ca in termen de ...sa-si repare instalatia intrucat ...Daca nu se conformeaza il chemi in judecata pentru daune si obligarea de a repara instalatia. Nu conteaza daca are sau nu autorizatie.
In conditiile in care asociatia de proprietari nu intelege sa se implice in solutionare amiabila,notificarea nu se inregistreaza
Redactati notificare,cu temen limita in interiorul caruia vecinul sa remedieze acoperisul care va cauzeaza prejudicii la proprietate
Pentru a preintampina astfel de situatii,incheiati asigurarea facultativa locuinta