avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiltratii apa din cauza vecinului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiltratii apa din cauza vecinului

Locuiesc la ultimul etaj. Mi se infiltreaza apa de la vecin care are facuta scurgerea facuta in podul apa- mentionez ca fiecare vecin are facut pod deasupra apartmaentului sau, bineinteles fara autorizatie. Eu vrea sa fac acoperisul pe partea mea, dar ca sa nu imi mai ploua trebuie sa stric si la vecin-platesc eu totul, dar el nu vrea zice ca lui nu ii ploua. Ce pot face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ianis27 , utilizator 13:27, 22 Aprilie 2011
Apelati la solutie extrema :daca precizati ca nu detine autorizatie pentru constructie ,solicitati sa va acorde acceptul sa ridicati si dvs acoperis in caz contrar,sesizati oficial Disciplina in Constructii si Directia Corp Control din primarie
Faci o sesizare la asociatia de proprietari daca aveti asa ceva .Daca nu se implica faci o notificare catre vecin si il notifici ca in termen de ...sa-si repare instalatia intrucat ...Daca nu se conformeaza il chemi in judecata pentru daune si obligarea de a repara instalatia. Nu conteaza daca are sau nu autorizatie.
Asociatia nu vrea sa se implice. Cum pot face notificare? Tb inregistrata undeva? Multumesc.
Acoperis am si eu, dar degeaba, caci toata apa care se scurge de pe podul lui se duce in podul meu. Ce pot face?
In conditiile in care asociatia de proprietari nu intelege sa se implice in solutionare amiabila,notificarea nu se inregistreaza
Redactati notificare,cu temen limita in interiorul caruia vecinul sa remedieze acoperisul care va cauzeaza prejudicii la proprietate
Pentru a preintampina astfel de situatii,incheiati asigurarea facultativa locuinta

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un ... Lianacg Lianacg Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un balcon care iese in exteriorul blocului si nu are acoperiși, este sub cerul liber. La etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc P+4,si am mari probleme cu acoperisul de bloc, imi ploua in casa, iar vecinii mei nu vor sa contribuie cu bani pentru ... (vezi toată discuția)
Ce pot face, în asemenea situație ? Tory79 Tory79 Bună ziua! Recent am achiziționat (octombrie 2018) un apartament la etajul 4 din 4 . Din cele 4 apartamente, numai 3 au acoperiș, inclusiv al meu. ... (vezi toată discuția)