Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc P+4,si am mari probleme cu acoperisul de bloc, imi ploua in casa, iar vecinii mei nu vor sa contribuie cu bani pentru repararea acoperisului. Mentionez ca acest acoperis s-a mai petecit de 2 ori pana acum, dar fara succes. Ce pot face in acest caz? Cui trebuie sa ma adresez? Din cate stiu acoperisul blocului este parte comuna a tuturor proprietarilor,la fel ca si subsolul blocului. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Acopersiul imobilului constituie parte comuna,a carei intretinere si reparatie implica responsabilitatea asociatiei de proprietari
Pentru solutionare sesizati oficial presedintele de asociatie sa desfasoare demersuri ,pentru buna functionare a partilor comune constructii/instalatii imobil
Functie de sursele de finantare de hotararile adunarii generale,exista posibilitatea a se realiza hidroizolatia acoperisului integral nu pe zone aferente apartamentelor care nu garanteaza buna izolatie a acoperisului
Pe viitor pentru preintampinarea de situatii neplacute incheiati asigurarea facultativa a locuintei
Va adresati cu un material scris in care prezentati concret situatia , catre presedintele asociatiei din care faceti parte si solicitati efectuarea de reparatii.
Faci o notificare scrisa catre Asociatia de proprietari , expediata prin posta cu confirmare de primire in care le pui in vedere ca in termen de ... sa repare acoperisul intrucat se infiltreaza apa in ap. . Poti cere si obligarea la despagubiri pentru daunele de ja provocate . Dupa ce a expirat termenul faci actiune in instanta cu acelasi continut . oti merge si la primarie la biroul asociatiilor de proprietari sau faci o reclamatie impotriva conducerii asociatiei care nu se organizeaza sa contracteze o firma si sa stranga banii in rate de la locatari pentru rate.
Reparatii acoperis
Acoperis
De peste cativa ani buni am probleme cu hidroizolatia blocului-locuiesc la etajul 4.Cum pot obliga asociatia de locatari,administratorul plus locatorii din ... (vezi toată discuția)