avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vinzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vinzare apartament

Buna ziua, vreau sa vind un apartament. Tinarul care vrea sal cumpere face imprumut in banca pentru primacasa si a zis ca banca ii cere actele apartamentului in copie. Certificat de intabulare, cadastru , certificat energetic, schita imobilului, certificat fiscal de informava rog sa imispubeti daca e riscant sa dau aceste documente unui necunoscut. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:08, 29 August 2018
Ce credeti ca poate un necunoscut cu niste copii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima intabulare a unui imobil ValeriaIulia23 ValeriaIulia23 Cum s-ar putea face prima intabulare a unui bun imobil in absenta uneia dintre parti ? Pentru a incepe procesul de divort, mama mea ar trebui sa faca prima ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica cristina_pop cristina_pop Buna ziua. In anul 1996 blocul in care locuiesc a fost incadrat la grad de risc U3. Blocul intre timp a fost reabilitat si normal inainte i s-a facut alta ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)