avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa ce s-a achitat prejudiciul
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa ce s-a achitat prejudiciul

buna ziua , in anul 2015 prietena mea a primit de la rDS&RCS somatie de plata de 120 lei (contravaloare a 3 facturi neachitate ) in cazul incare nu va plati va fii actionata in judecata, a doua zi s-a dus si a achitat suma la o caserie Rds , doamna de acolo I-a spus sa stea linistita ca totul e rezolvat , spre surprinderea noastra ieri I-a venit instintare ca are poprire pe conturi 499 de lei de la acele facturi chiar daca a achitat prejudicial RDs&rcs a actionat-o in judecata . ce e de facut in acest caz ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:24, 29 August 2018
Contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data la care a luat la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de rcs-rds m26div m26div Buna ziua ,poate ma indruma cineva multumesc am fost dat in judecata de rds,nu m am prezentat aici sunt detaliile din proces de pe situl judecatoriei La ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds, dare in judecata div26 div26 buna ziua , am fost dat in judecata din ianuarie de rds pana acum nu s a intamplat nimic as vrea sa stiu poate stie cineva la ce sa ma astept atasez ultima ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu executare silită abuziv.bună ziua. până în anul 2015 am locuit în sf. gheorghe covasna, ... Cazan Ion Cazan Ion Bună ziua. Până în anul 2015 am locuit în Sf. Gheorghe Covasna, am avut contract de furnizare servicii(internet tv) cu rcs-rds pe o perioadă ... (vezi toată discuția)