avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Viza Serbia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Viza Serbia

Buna seara! Activez in cadrul unei organizatii studentesti si coordonez un proiect care implica doi participanti din Serbia.Pentru obtinerea vizei pentru acesti cetateni (viza de turist), este nevoie de un document care sa ateste ca cel care face invitatia in Romania dispune de 50 euro/zi pentru a suporta cheltuielile legate de turistul strain. Este nevoie ca extrasul bancar sa vina din partea ONG-ului care face invitatia sau poate fi furnizat de o persoana fizica sau o companie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 9 Noiembrie 2009
Intr-adevar, ambele variante sunt bune ... de obicei, in invitatie ar trebui sa fie precizat faptul ca cheltuielile de cazare si ,mancare sunt suportate de catre organizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza in romania serady serady Buna ziua, As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Viza cetatean egiptean Madalina_mihaela Madalina_mihaela Buna ziua! As dori sa stiu cum poate sa ma viziteze si ce acte sunt necesare pentru viza unui cetatean egiptean cu resedinta in Arabia Saudita.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Cum voi face dovada de intretinere cetatea strain? maia87 maia87 Am citit care-s conditiile de a aduce un cetatean strain, algerian, pe teritoriul Romaniei. Ceea ce ma impiedica sa demarez procedurile este faptul ca nu am in ... (vezi toată discuția)