avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Calcul taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Calcul taxa auto

Îmi poate spune și mie cineva cât trebuie să primesc de la stat pe taxa de poluare plătită în 2008 , în valoare de 6380 lei.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 20:28, 30 August 2018
Buna ziua,

Suma platita integral plus dobanzi de 0.02% pe zi (cca 466 lei), daca sunteti in drept.
Pe toată perioada sau pe fiecare an
Pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Monografie taxa de poluare restituita verado verado Va rog sa ma ajutati,in urma castigarii procesului cu ANAF am recuperat taxa de poluare. Am primit banii direct in cont- taxa de poluare+ dobanda aferent ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)