avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN si autorizatii necesare pentru circuite de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN si autorizatii necesare pentru circuite de echitatie de mai multe zile

Buna ziua,
As vrea sa lansez o firma care ofera ture calare de o saptamana in Carpatii Orientali. Serviciile incluse in oferta sunt calaritul cu cai inchiriate prin comodat de la localnici, ghidaj ecvestru, cazare in corturi in natura si/sau in pensiuni, picnic in natura si mic dejun si cina in aer liber sau la pensiunile rezervate.
Pentru astfel de activitate de ce autorizatii sau coduri caen avem nevoie?
Vreau sa mentionez ca avem persoana cu atestatul de ghidaj.

Astept raspunsul, cu multumiri in avans!
Cel mai recent răspuns: kzoli , utilizator 18:24, 25 Februarie 2023
Am uitat sa mentionez ca eu am identificat codurile 9329 pentru calarit, 7990 pentru ghidaj si 5530 pentru dormit in corturi/bivuac in natura.
Salut. Pana la urma ce coduri CAEN ai ales ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog confirmare caen pentru locatie cazare si inchiriere pentru evenimente Mihaela Moreanu Mihaela Moreanu Buna ziua, Sunt in faza finala pentru amenajarea unui spatiu dedicat pentru cazare si petrecerilor private, constand in: - Casa pe pamant 80 mp - 2 camere ... (vezi toată discuția)
Detalii cod caen 5520 si 5590 proGabi proGabi As dori sa stiu care este diferenta intre codurile CAEN 5520 si 5590 si ce autorizatii sunt necesare pentru a desfasura activitati de inchiriere de camere din ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)