avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot anula un contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot anula un contract de vanzare cumparare

Terenul indicat de vânzător și anume livada meri si cumparat de catre mine nu e aceelas din acte , care este teren arabil și livada indicată de vânzător pe care am platit 5000 euro este in vecinatatea terenului meu ce figureaza la mine pe acte , livada apartine altcuiva ,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:21, 2 Septembrie 2018
Buna ziua,
Daca ce v-a vandut si este descris in contract nu corespunde cu realitatea va trebui sa va adresati instatei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot anula contracte vanzare cumparare făcute la notar m.lucyan m.lucyan Buna ziua , As dori sa stiu daca as avea câștig de cauză în instanță cu următoarea problema ; anul acesta 2018 am cumparat o livada cu meri 42 arii cu ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare de acum 50 ani georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)