avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributia la somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributia la somaj

Buna ziua. Am marea rugaminte sa-mi spuneti daca pentru pensionara la limita de varsta si angajata cu Contract de Munca angajatorul este obligat sa plateasca contributia la somaj? Dar pentru o persoana pensonata,cu contract de mandat care are indemnizatie se plateste contributie la somaj? la concedii medicale? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de mandat adminibuc adminibuc Imi puteti spune daca pentru contractul de mandat la presedinte si cenzor, ambii pensionari - la o asociatie de proprietari - trebuie sa se plateasca ... (vezi toată discuția)
Contributie fnuass carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca pentru un pensionar angajat cu carte de munca angajatorul este obligat sa plateasca contributia de 0.85% pentru concedii ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 Cum se procedeaza in cazul angajarii unui pensionar iesit la pensie in conditii normale ? Vreau sa stiu daca am voie sa-l angajez daca pe decizia de ... (vezi toată discuția)