avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim anulata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim anulata

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete:
O salariata a depus cerere de incetare CIM, cu acordul partilor, pe data de 29.08.2018, solicitand incetarea cu data de 03.09.2018. Am facut decizia de incetare a CIM pe care am transmis-o in Revisal, anterior datei de 03.09.2018. Pe data de 03.09.2018 salariata a revenit si a solicitat anularea cererii de incetare a CIM si continuarea activitatii. Cum trebuie sa procedez si mai ales cum operez in REVISAL?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinairinarauta , utilizator 10:03, 4 Septembrie 2018
S-a aprobat cererea salariatei ?
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, desi in practica se merge pe "Anulare incetare contract", corect ar fiincheierea unui nou c.i.m.

Anulare incetare contract
Operatia de anulare incetare contract se poate face apasand butonul "Anulare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Incetare - Reactivare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi anulata incetarea si dati continuare.
Multumesc mult pentru recomandare.
Anularea incetarii cim am operat in revisal, dupa ce am cerut de la angajat sa faca o cerere in acest sens.

Inca o data multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - cum anulez o incetare de cim dana13 dana13 Am transmis o incetare de cim a unui angajat cu data de 19.02.2017, care avea salariul 1250. [b]Cum pot sa anulez incetarea cim-ului?[/b] Apoi modific ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, - va rog o angajata a dat in judecata institutia solicitand instatei anularea unei decizii interne, si a castigat in instanta hotararea ramanand ... (vezi toată discuția)
Anulare inregistrare in revisal doina62 doina62 Am operat in revisal incetarea unui cim incepand cu 1 mai 2014 ,dupa care am fost anuntata ca nu mai e necesar acest lucru.Tinand cont ca nu am transmis ... (vezi toată discuția)