avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru Turcia

Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea întrebare? Va rog.. Cum procedez pentru a obține viza pentru Turcia? Menționez că am fost plecata timp de 90 de zile acolo și aș vrea să mă întorc mai repede decât prevede legea țării. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetateni straini senegaltanger senegaltanger buna ziua, am cunoscut in Maroc o femeie din Senegal cu care vreau sa ma casatoresc si sa locuim impreuna in Romania. intrebarea mea este cum credeti ca e ... (vezi toată discuția)
Interdictie turcia situatieurgenta situatieurgenta Buna seara, Am depasit perioada legala de sedere pe teritoriul Turciei cu 100 zile, am venit in Romania pe data de 18.12.2011 si la aeroport am primit o ... (vezi toată discuția)