avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinere loc parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinere loc parcare

Buna ziua! In urma casatoriei mi am pastrat in buletin aceeiasi adresa unde am locuit inaintea casatoriei.Acum stau cu sotul intr un apartament din magurele ilfov.Impreuna am achizitionat un autoturism care este inmatriculat pe bucuresti la adresa din buletinul meu .As diri sa stiu ce ar trebui sa facem pt a obtine un loc de parcare in magurele ilfov unde locuim si unde doar sotul are buletin aici! Se poate obtine in baza unui contract de comodat? Care ar fi solutia cea mai simpla ? Va multumesc mukt!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:02, 3 Septembrie 2018
Va trebui sa va adresati in scris, cu nr. de inregistrare/ data la primaria Magurele. De regula primesc locuri de parcare doar proprietarii de masini din localitate. Posibil sa fiti nevoita sa faceti o viza de flotant in Magurele.
Serviciul din primarie impune anumite conditii pentru alocare loc parcare auto,printre care solicitantul sa detina domiciliul stabil si documentele auto la adresa unde se solicita loc de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)