avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bursa Medicală
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bursa Medicală

Bună seara. Am un copil cu handicap grav ( parapareză spastică) integrat în învățămantul de masă. Va fi în clasa a șaptea. Beneficiază de Programul CES ( Programă adaptată). Aș vrea să știu dacă poate beneficia conform Ordinului 3480/26 martie 2018 care aduce modificări Ordinului 5576/07 octombrie 2011 și de bursă medicală. Are Certificat de handicap GRAV-cu Asistent Personal.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
daleioan, utilizator

Alte discuții în legătură

Bursa medicala gradinita ioana-elena81 ioana-elena81 Buna ziua! Fiica mea de 5 ani este cu handicap locomotor, are certificat de handicap grav și certificat de orientare școlară. Frecventează gradinita de ... (vezi toată discuția)
Ordin 5574/07.10.2011 diana_brincovean diana_brincovean Buna ziua,sunt mama unei fetite de 10 ani hipoacuzie bilaterala grav accentuata cu certificat de handicap de la 3 ani si CES din 2013.Confom ordinului ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)