avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat dupa 4 ani de zile ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat dupa 4 ani de zile ?

Buna seara as dori sa va expun intamplarea mea si sa imi dati si mie o parere..o sa incerc sa expun cat mai detaliat ! In 2013 (fiind mai tanar si rebel) am avut o perioada de 3 luni in care am luat amenda dupa amenda pana am ajund la 13 puncte de penalizare..toate bune pana intr o zi in care am luat o amenda de centura si cu cele 13 puncte cumulate am depasit 15 puncte....peste o saptamana ma trezesc cu politia sa le predau permisul..bineinteles l am predat dupa care am facut o contestatie la ultima amenda primita pentru a nu mai avea acele puncte de penalizare iar cu un certificat de grefa am fost si mi am luat permisul pe aceasta perioada...procesul a durat cam jumatate de an timp in care punctele de penalizare din urma au disparut automat din sistem eu am pierdut procesul acela si bineinteles nu am m ai dat importanta..ieri m am trezit cu o instiintare sa predau permisul deoarece am pierdut acel proces..Din ce am citit pe internet am inteles ca efectele acelei amenzi intra in vigoare la data in care instanta da o decizie irevocabila iar data acea a fost dupa ce punctele din urma disparusera..deci practic cand isi facea efectul eu mai aveam 5 sau 6 puncte si cu cele dupa amenda 3 puncte...credeti ca am vreo sansa sa castig in instanta ? E o problema mai ciudata putin poate si nu prea a stiut nimeni sa imi raspunda si as aprecia mult orice parere ! Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera pasager cu permis suspendat vasi_23 vasi_23 buna dimineata ! sunt in situatia unui fapt mai mult ca sigur deosebit In data de 6 februarie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de ... (vezi toată discuția)
M-a oprit politia si mi-a cerut sa merg cu permisul la sectie mftionel mftionel astazi am fost oprit de politie fara ca acesta sa imi spuna ce am facut (defapt nu am facut nimic neregulamentar doar ca politistul respectiv m-a mai oprit cu ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)