astazi am fost oprit de politie fara ca acesta sa imi spuna ce am facut (defapt nu am facut nimic neregulamentar doar ca politistul respectiv m-a mai oprit cu vreo luna in urma si mi-a dat amenda pentru ca nu purtam centura - de data asta o aveam - el cunoscand masina pentru ca este a sefului meu )
acuma situatia e cam asa ...actele masinii sunt la sefu si nu le-am avut nici prima data cand m-a oprit dar nu mi-a dat de asta amenda nici atunci iar acum nu m-a intrebat decat daca am permisul la mine si eu nu l-am avut actele mele fiind in masina personala . Politistul a notata pe carnetelul lui numarul masinii , numele meu si strada pe care stau si mi-a spus ca la ora 21:00 sa ma prezint la politia rutiera cu permisul si ca daca nu vin imi face cea mai mare amenda pe care poate sa mio dea . L-am intrebat daca intentioneaza sa imi retina permisul si a spus ca "ce am zis io ca ti-l retin ? " ...
Mentionez ca nu a facut proces verbal nu a facut nimic doar mi-a zis sa vin cu permisu la sectie si m-a amenintat ca imi da el cea mai mare amenda daca nu ma duc .
Ar fi bine sa mergeti ca sa aflati ce vrea si sa lamuriti problema.
Aveti dreptul de a veni insotit de avocat fara sa fiti insa obligat la a avea avocat.
Daca nu va prezentati o sa va opreasca din nou cand va vede in trafic.
Atat timp cat nu vi s-a intocmit un proces verbal la fata locului, nu a-ti fost condus la sediul politiei pentru o eventuala identificare, nu a-ti fost sanctionat cu retinerea permisului, orice deplasare la ora 21 la politia rutiera este in opinia mea lipsita de orice sens.
ok , multumesc de sfat nu o sa merg la politie , sunt constient ca o sa fiu oprit iar probabil si luat in colimator de domnul politist mie imi era sa nu ma trezesc cu vreo felicitare pe'acasa