avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... m-a oprit politia si mi-a cerut sa merg cu permisul la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

m-a oprit politia si mi-a cerut sa merg cu permisul la sectie

astazi am fost oprit de politie fara ca acesta sa imi spuna ce am facut (defapt nu am facut nimic neregulamentar doar ca politistul respectiv m-a mai oprit cu vreo luna in urma si mi-a dat amenda pentru ca nu purtam centura - de data asta o aveam - el cunoscand masina pentru ca este a sefului meu )

acuma situatia e cam asa ...actele masinii sunt la sefu si nu le-am avut nici prima data cand m-a oprit dar nu mi-a dat de asta amenda nici atunci iar acum nu m-a intrebat decat daca am permisul la mine si eu nu l-am avut actele mele fiind in masina personala . Politistul a notata pe carnetelul lui numarul masinii , numele meu si strada pe care stau si mi-a spus ca la ora 21:00 sa ma prezint la politia rutiera cu permisul si ca daca nu vin imi face cea mai mare amenda pe care poate sa mio dea . L-am intrebat daca intentioneaza sa imi retina permisul si a spus ca "ce am zis io ca ti-l retin ? " ...

Mentionez ca nu a facut proces verbal nu a facut nimic doar mi-a zis sa vin cu permisu la sectie si m-a amenintat ca imi da el cea mai mare amenda daca nu ma duc .
Care este intrebarea ?
intrebarea este daca ar trebui sa ma duc cu permisul si daca are ce sa imi faca daca nu ma duc
Ar fi bine sa mergeti ca sa aflati ce vrea si sa lamuriti problema.
Aveti dreptul de a veni insotit de avocat fara sa fiti insa obligat la a avea avocat.
Daca nu va prezentati o sa va opreasca din nou cand va vede in trafic.
Atat timp cat nu vi s-a intocmit un proces verbal la fata locului, nu a-ti fost condus la sediul politiei pentru o eventuala identificare, nu a-ti fost sanctionat cu retinerea permisului, orice deplasare la ora 21 la politia rutiera este in opinia mea lipsita de orice sens.
ok , multumesc de sfat nu o sa merg la politie , sunt constient ca o sa fiu oprit iar probabil si luat in colimator de domnul politist mie imi era sa nu ma trezesc cu vreo felicitare pe'acasa

Alte discuții în legătură

Proces-verbal incomplet taticu100 taticu100 Buna ziua! Intr-un PV de contraventie (circulatie) agentul scrie: 1) - faptele sunt prevazute de art.101/3/a din OUG195/2002 ( art.care prevede ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie necomunicat lucian_t lucian_t Buna ziua si La Multi Ani! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: 1. pe data de 8 decembrie 2011 am fost oprit si sanctionat cu retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un proces verbal de contraventie? ContSters168963 ContSters168963 Buna seara. Am si eu 2 intrebari : astazi mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului . Politistul mi-a ... (vezi toată discuția)