In urma cu aproape un an am angajat un avocat sa ma reprezinte in instanta. L.am platit, apoi l.am lasat sa faca ce stie. Greseala mea ca nu m.am mai interesat cum decurge procesul, fiind 100% sigura ca voi castiga.
Avocatul zice ca am castigat, cazul s.a inchis prin primavara, sa stau linistita, dar eu nu am primit nici o hotarare judecatoreasca, nimic. Ma tem ca a profitat de ignoranta si comoditatea mea, deoarece nici cheltuielile de judecata nu le.am primit inapoi (i.am dat 1600 lei in mana, fara chitanta ...de atunci mi s.a parut suspect, dar mi.a fost rusine sa nu o jignesc daca cer chitanta)
Cum pot obtine hotararea judecatoreasca (daca exista)...sau macar o copie? Vreau sa stiu daca am fost inselata de avocatul care m.a reprezentat intr.un caz de inselaciune si fals de identitate...culmea!
Scrieti numele dvs și al celeilalte părți pe portal.just.ro!
Acolo veți vedea soluția pronunțată.
Aflând numărul de dosar, veți putea merge la instanța ce a instrumentat cauza pt a vă legaliza hotărârea.
Cel mai probabil avocatul dv are dreptate. Din nefericire, redactarea si expedierea hotararilor judecatoresti dureaza si pana la 8 luni de la data pronuntarii pana la momentul in care intrati in posesia acesteia (va spun asta din experienta) Pentru linistea dv, discutati cu avocatul sau puteti verifica singura pe portalul instantelor daca s-a pronuntat sau nu si daca este sau nu in favoarea dv.
Verificand pe portalul instantelor si introducand la instanta unde s-a judecat dosarul dvs numele sau nr dosar o sa aflati solutia pronuntata.Probabil ca hotararea nu a fost redactata vb cu av pt a incerca sa urgentati redactarea depunand o cerere in acest sens.
Am introdus datele pe portal.just.ro si imi apare doar prima infatisare din octombrie 2017. Nimic altceva, daca s.a solutionat, daca s.a inchis cazul...decizie. poate nu stiu eu sa caut cum trebuie.
Nr. Dosar: 18592/212/2017
Executare silita
danutzas
Buna ziua,
Va rog mult sa.mi dati un sfat!!!
Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)