avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pesta porcină. Are DSV, sau oricare altă autoritate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pesta porcină. Are DSV, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție?

are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie?
sau orice alta autoritatie a statului?

multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: abigail2 , utilizator 04:01, 29 Septembrie 2018
Eu nu sunt contra protectiei sociale, atat ca fixarea preturilor nu este o solutie realista.
Orice discutie se poarta pe langa spusele la obiect in conditiile legii de catre ministrul agriculturii (vezi link-ul indicat in mesajul meu anterior) pot fi doar pure speculatii. A se avea in vedere ca proprietarii porcilor sacrificati sunt despagubiti din bugetul statului, adica din taxele si impozitele platite de noi toti, contribuabilii.
Domnule Popa Gheorghe, credeti ca sume de genul 373.000.000 Euro (o evaluare empirica)cat valoreaza porcii ce trebuiesc platiti de stat (pardon din munca noastra ) si asta la greutatea din momentul cand au fost sacrificati , nu isi gaseau un plasament mai bun ,de exemplu in cercetare medicala pentru prevenirea unor asemenea cazuri de infectii virale? Considerati ca asigurarea casei sau al masinii este mai importanta decat al porcului din ograda ? Considerati ca legal nu avem dreptul la o opinie contradictorie cu ministrul agriculturii? Considerti ca este corect ca sunt o multime de tineri care au intemeiat familii la oras ,si carora le-a crescut rata la imprumutul pentru casa ,din cauza cresterii indicelui ROBOR de nu mai au cu ce sa ia mancare ,si sunt obligati sa cotizeze la plata porcilor sacrificati ? OK asta e legea dar sa se dea si o ordonanta prin care anul acesta sa nu aiba voie sa creasca nimeni pretul la carnea de porc.,fata de anul trecut ,tocmai ca sa se elimine orice speculatie ca pesta porcina a fost intentionat provocata.Si sa nu guite nimeni sa respectam legea economiei de piata capitaliste la carnea de porc .
Nu se iau masuri abuzive pentru a combate teorii paranoide ale conspiratiei.

De altfel in Romania e capitalism de multi ani, multumita mai ales lui Ion Iliescu. El ar fi fost singurul care ar fi putut opri instaurarea capitalismului in Romania -- dar pentru cat timp?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
tgeorgescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pareri, opinii si idei putem avea fiecare dintre noi. Nu fac politica. Opinia unui adevarat specialist, cu argumente credibile conteaza pentru mine. Ce ar trebui sa faca responsabilii politici ai tarii, in plus de ce spune si face ministrul agriculturii, nu am de unde sa stiu.

Alte discuții în legătură

Paradoxuri ... POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Fara a fi vreun nostalgic al vremurilor de demult apuse, aduc in discutie cateva paradoxuri. Am incercat, fara a reusi, sa ma impac cu ideea: da, dar acum ... (vezi toată discuția)
Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
Gripa freeanifer freeanifer http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA Oare ?:(( (vezi toată discuția)