avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatie de transfer in interes de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatie de transfer in interes de serviciu

Se acorda indemnizatia conform alin 3 art 90 din Legea 188/1999 in cazul in care functionarul transferat nu se muta in localitatea in care isi are sediul institutia la care se transfera?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 6 Septembrie 2018
Numai in cazul transferului în interesul serviciului în altă localitate, funcționarul public transferat are dreptul la o indemnizație egală cu salariul net calculat la nivelul salariului din luna anterioară celei în care se transferă, la acoperirea tuturor cheltuielilor de transport și la un concediu plătit de 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul institutiei in cazul transferului in interesul serviciului mudpie mudpie Conform Legii 188/1999, art 90, alin. (3) \"Transferul în interesul servicului se poate face numai cu acordul scris al funcţionarului public transferat. În ... (vezi toată discuția)
Mutare temporară funcționar public Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt mutat temporar într-o altă localitate la 300 km de domiciliu. Care sunt drepturile mele? Mi se plătește cazare, transport, masă? (vezi toată discuția)
Transfer functionar public DELIA DELEANU DELIA DELEANU Buna ziua.Va rog frumos,spuneti-mi si mie daca un functionar public se poate transfera de la o primarie la Administratia fiscala ?Desigur ,pe acelasi ... (vezi toată discuția)