avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fapt penal - primarie ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fapt penal - primarie ?

Buna ziua.
Stau intr-o zona rezidentiala/comuna lipita de oras unde mai toate strazile au probleme cu scurgerea apelor pluviale pentru ca autoritatile nu s-au gandit la asa ceva, fiind neimportant daca ne intra apa in casa.
Strada mea a fost, se pare, una dintre ultimele strazi asfaltate , chiar daca era la intrare, langa strada principala, prioritate avand dezvoltatorii imobiliari care cotizau unde era nevoie.
Acum cateva luni au sapat pe strada mea su au pus guri de canal pentru scurgerea apelor pluviale spuneau ei si va dati seama ca eram bucuros crezand ca au inceput sa ia masuri.
De curand, au sfaltat strada si am ramas pur si simplu stupefiat cand am vazut ca toate gurile de canal erau acoperite de asfalt.
Ce vroiam sa intreb eu, este acest fapt un caz penal, de irosire si prejudiciere a fondurilor in defavoarea noastra ?Ce masuri se pot lua ?

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
O vecina procesomana VDragos VDragos Acum 4 ani am cumparat o casa intr-un cartier asa zis rezidential. Niciodata nu stii cu cine te invecinezi pt ca vecinii nu ii alegi. Toata viata am stat cum ... (vezi toată discuția)