avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minoră 16 ani, drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minoră 16 ani, drepturi

Bună. Am 18 ani, sunt băiat. De curând am avut o mica disputa cu tatăl iubitei mele, nu vreau sa întru in detalii. Pe scurt ne interzice sa ne mai vedem, menționez ca ea are 16 ani.
Vrem sa ne mutam împreună. Exista un temei legal prin care putem face asta?
Caut și un site sau o lista cu drepturile, obligație sau legile care se aplica celor de 16 ani.
(Nu știu dacă e corecta categoria)
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are 16 ani impliniti sau nu?
Da, are 16 ani împliniți.

Sobolan de tomberoane a scris:

Are 16 ani impliniti sau nu?

nu se poate

Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Aurasadi42@gmail, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, republic întrebarea, am 17 ani și sunt împreună ... elenaaaa777 elenaaaa777 Bună ziua, republic întrebarea, am 17 ani și sunt împreună cu un băiat el are are 23 ani, probabil mulți o sa comentați de vârstă, dar așa a fost ... (vezi toată discuția)
Curiozitate- cine mosteneste casa? Alexstz Alexstz Buna , am o mica nelamurire in legatura cu o casa in care am locuit.Stateam in acea casa impreuna cu parintii mei , acestia s-au despartit , tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Dupa implinirea a 18 ani este interzisa o relatie cu o persoana sub aceasta varsta? derek_practice derek_practice Diferenta de care vorbesc este doar de 1 an si jumatate dar eu tocmai am implinit 18 ani si persoana implicata are momentan doar 16. Trebuie oprita aceasta ... (vezi toată discuția)