in data de 25 iunie 2016 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis, o luna mai tarziu, 26 iulie 2016 mi s-a intocmit cel de al doi-lea dosar pentru aceeasi fapta ..
In data de 13 septembrie 2016 am promovat din prima incercare examenul auto reusind sa dobandesc permisul auto .
In prezent, 2 ani si 2 / 3 luni , mi s-a adus la cunostinta, in trafic de catre un agent ca voi fii chemat la audieri luna viitoare si daca cumva planuiesc sa plec din tara .
Istoricul meu auto:
1) Un accident fara victime, doar daune materiale in urma neacordarii de prioritate ( indicator amplasat destul de rau, nu l-am observat ) .
- 780 lei amenda + 3 luni suspendare + 1 luna pentru nesustinerea examinarii pentru redobandire.
2) amenda 630 lei / radar / 62km
3) suspendare permis 1 luna ( depasire linie continua ) + radar
La ce consecinte sa ma astept ?
Inchisoare cu executare ?
Suspendare + Anulare permis ?
Mai rau de atat ?
Din cate inteleg aveti 2 infractiuni savarsite in concurs. Este posibil ca dosarele sa se reuneasca.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat permisul obtinut de dvs in timpul cercetarilor, o sa fie anulat.
Veti putea sa dati examen pentru un alt permis dupa ce intervine reabilitarea, minim 5 ani.
Nu instanta anuleaza permisul, permisul se anuleaza de şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta, în baza hotărârii judecătoreşti de condamnare rămase definitivă.