avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen comert cu amănuntul
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen comert cu amănuntul

Buna ziua.
Vreau sa deschid o firma cu activitate de comert cu amănuntul al materialelor electrice (cabluri, contactoare, sigurante, prize, intrerupatoare, baterii, scule electrice, etc). Precizez ca nu vreau sa deschid un magazin.
Ce cod CAEN se potriveste pentru acest tip de activitate?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Andreea99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea99 , utilizator 18:29, 6 Septembrie 2018
Dar cum vreti sa vindeti, online sau in piete?
In deviz la lucrare de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu materiale electrice andrei200 andrei200 Buna ziua Am nevoie de ajutor .Vreu sa deschid o firma cu activitate de comert cu ridicata al materialelor electrice (cabluri ,contactoare ,sigurante , ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)
Pfa feronerie, scule electrice si mecanice etc. Maitre57 Maitre57 Daca vreau sa deschid un magazin cu articole de feronerie, electrice, scule de mina, scule electrice, electrocasnice ce cod caen trebuie ca PFA? (vezi toată discuția)