avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale AMENZI- venit la bugetul local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

AMENZI- venit la bugetul local

Buna ziua!
Am avut in localitatea o doamna care a incasat de-a lungul timpului amenzi pentru prostitutie, amenzi pe care nu le-a platit niciodata. De cateva luni si-a schimbat domiciliul pe raza Mun. Bucuresti. Ce cadrul legal avem pentru a-i transfera amenzile la noua adresa de domiciliu?

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)