avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale AMENZI- venit la bugetul local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

AMENZI- venit la bugetul local

Buna ziua!
Am avut in localitatea o doamna care a incasat de-a lungul timpului amenzi pentru prostitutie, amenzi pe care nu le-a platit niciodata. De cateva luni si-a schimbat domiciliul pe raza Mun. Bucuresti. Ce cadrul legal avem pentru a-i transfera amenzile la noua adresa de domiciliu?

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua, dacă îmi schimb domiciliu și în localitatea în care am stat pana în prezent și am amenzi, când ma mut mi se duc amenzile la noua adresa de ... (vezi toată discuția)