avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu privat-loc de joaca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu privat-loc de joaca

Buna ziua,

In blocul in care locuiesc ( bloc inchis, curte interioara proprietate personala), avem o bucata de teren in cota indiviza-proprietate personala, unde am amenajat un loc de joaca pentru cei mici. Numai ca un vecin ne-a reclamat la Sanepid ca locul de joaca e murdar ( nu este adevarat). Cei d ela sanepid au venit, au intrat cu acordul vecinului pe terenul nostru si au zis ca sa il inchidem si sa scriem ca intrarea pe el se face pe responsabilitatea fiecaruia. Vecinului nu i-a convenit acest aspect si ameninta in continuare ca o sa cheme iar sanepidul. Are voie sa faca asa ceva? Ce atribuitii are sanepidul daca spatiul este privat si nu e deschis publicului? Putem sa mai cumparam leagane in spatiul de joaca daca aprobam in AGA?
Cel mai recent răspuns: Sudsemnatu , utilizator 14:35, 6 Septembrie 2018
Atat timp cat terenul respectiv face parte din curte interioara proprietate personala,inseamna ca si vecinul in cauza are drept la o cota din acel teren
Autoritatea pentru sanatate publica prin reglementarile speciale si interne are autoritatea si competenta sa verifice orice spatiu cu risc asupra sanatatii ,
Si daca cel care a facut reclamatia nu ar avea drept de proprietate ( pentru ca nu are, e de la un bloc vecin si i-am permis si lui accesul), s-ar schimba datele problemei? In situatia in care sanepidul ar reveni cu o noua amenda, cine e obligat sa o plateasca?
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Sudsemnatu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare loc joaca Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Pe spatiul verde din jurul unui bloc se doreste amenajarea unui loc de joaca. Acesta va contine, leagan, tobogan, balansoar etc. Terenul in ... (vezi toată discuția)
Abuz de proprietate Dana Marin Dana Marin Eu si vecinii mei suntem proprietari pe parcul blocului. De ceva vreme ne trezim dimineata ca pe gazonul impecabil apar, plantate peste noapte, fara acordul ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)