avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcule de indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcule de indemnizatie

Buna ziua!
Am scos de la casa de pensii stagiul de cotizare pe ultimii 2 ani pentru a vedea daca am cele 12 luni consecutiv pentru a beneficia de indemnizația de crestere a copilului.
Din care stiu pentru indemnizatia se calculeaza netul si nu brutul.
Am vazut ca pe foile de cotizație e trecut brutul.
Ca sa iau adeverintele de la locurile de munca cu netul ,societatile s-au inchis.
Pot folosi foile de la casa de pensii pentru actele de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 6 Septembrie 2018
La AJPIS trebuie netul ..... nu exista lichidatori ai societatilor respective sau detinatori legali ai arhivei acestora ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie somaj dupa revenire din concediu crestere copil ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Am ramas in 28 decembrie 2012 fara loc de munca in urma unei concedieri colective dupa ce la revenirea din concediu crestere copil de 1 an am mai ... (vezi toată discuția)