avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare prejudiciu

Pentru recuperarea prejudiciului stabilit in urma contro;ilui Curtii de conturi (la transport cadre fara documente justificative), cum se calculeaza majorarile de intarziere aplicabile pentru veniturilr bugetare, calculate pt. perioada de cand s-a produs prejudiciul si pana sau recuperat sumele datorate?

Alte discuții în legătură

Penalitatie la recuperare sume transport cadre butliviu butliviu În urma controlului Curții de Conturi sa dispus recuperarea unor sume reprezentând transport cadre pt lipsa documente justificative( bonuri de motorina) la ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Conform OG39/2010 la impozitele si taxele locale , pentru neplata la termen se calculeaza majorari de intarziere de 2% pe luna sau fractiune de luna. Se mai ... (vezi toată discuția)
Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)